حلوا یکی از دسرهای خوشمزه است که برای افطار و نذری و خیرات رفتگان گزینه مناسبی است. حلوا را معمولاً با نوشیدنی های گرم می‌خورند. معمولاً حلوا درست کردن با تجربه خاصی همراه است و ممکنه دفعه های اول به خوبی درنیاید. حلوا انواع مختلف دارد و در منطقه ای از ایران به نوعی خاص درست می‌کنند. از حلوای ارده یزد گرفته تا حلوای هویج و شیر.

برای تهیه حلوای مجلسی مواد زیر مورد نیاز است:

  • آرد سفید: دو لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • آب: یک و نیم لیوان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • گلاب: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: یک‌چهارم لیوان
  • عرق هل: به میزان لازم

طرز تهیه حلوا مجلسی:

در ابتدا برای تهیه حلوا شربت آن را درست می‌کنیم. آب و شکر را باهم مخلوط کرده و بر روی گاز می‌گذاریم تا مواد حل‌شده و چند دقیقه بجوشد. زعفران را نیز به مواد شربت اضافه می‌کنیم. حواستان باشد تا آب به مرحله جوش نرسد و زمانی که احساس کردید شربت قوام آمده زیر آن را خاموش‌کنید. بگذارید شربت با دمای محیط سرد شود.

در یک ماهی‌تابه گود آرد را ریخته و زیر شعله را روشن می‌کنیم. آن‌قدر به هم می‌زنیم تا رنگ آرد تغییر کند. حواستان باشد لحظه‌ای از آرد غافل نشوید زیرا باعث سوختن آرد می‌شود. شعله باید در ملایم‌ترین حالت ممکن باشد. برای داشتن یک حلوای طلایی باید صبور باشید و دقایق زیادی را پای گاز به تفت دادن ملایم آرد صرف کنید. رنگ حلوا سلیقه‌ای است اما بهتر است رو به تیرگی رود و قهوه‌ای‌رنگ شود. زمانی که حس کردید آرد رنگش عوض‌شده از روی شعله برداشته و از داخل الک آن را رد می‌کنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و کاملاً صاف شود. مجدداً روی گاز آرد را قرار می‌دهیم. کره را به آرد اضافه می‌کنیم . کاملاً به هم می‌زنیم تا کره آب شود و به خورد آرد برود. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با کره آرد را تفت می‌دهیم و درنهایت شربت را به حلوا اضافه می‌کنیم. ممکن است زمانی که شربت را به حلوا اضافه می‌کنیم احساس کنید آرد حل‌نشده و گلوله گلوله شده است. هیچ نگران نباشید باکمی هم زدن حلوا یا تکان دادن حلوا در ماهی‌تابه کاملاً خودش را می‌گیرد.

اینک گلاب و عرق هل را به حلوا اضافه می‌کنیم و وقتی مطمئن شدید به خورد حلوا رفته است حلوای مجلسی را خاموش‌کنید.

  • می‌توانید به‌جای آرد سفید از آرد برنج یا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش این است که رنگ حلوا تیره‌تر می‌شود. در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگی کمتری پیدا می‌کند و رنگش اندکی روشن‌تر می‌شود و در صورت استفاده از آرد سنگک رنگ آن کمی تیره‌تر می‌شود.
  • آرد سبوس‌دار بهترین آرد برای درست کردن حلوا است. آرد سبوس‌دار مثل آردی که برای تهیه نان سنگک استفاده می‌شود گلوتن پایینی دارد و به همین دلیل حلوا را لطیف‌تر می‌کند. درمجموع در صنعت شیرینی‌پزی هر چه آرد گلوتن کمتری داشته باشد شیرینی ترد‌تر و شکننده‌تر و خوش‌خوراک‌تر از آب در‌می‌آید.
  • حتما گلاب را در آخر اضافه کنید تا عطر و بوی آن در حلوا مشهود باشد.
  • با پودر پسته و نارگیل حلوا را تزئین کنید.
  • سعى کنید شربت شما قل نزند چون ممکن است حلوا شما خشک بشود یا شکرک بزند. اجازه بدهید شربت خنک شود و سپس به آرد اضافه کنید.

چند نمونه تزیین حلوا:

حلوا به شکل شکوفه با بادام تازه و خلال پسته:

حلوا مجلسی

حلوای دو رنگ:

حلوا مجلسی

حلوا قیفی برای خیرات:

حلوا شکوفه‌ای خیرات:

حلوا مجلسی

حلوا نذری با طرح گل:

حلوا مجلسی

منبع:https://blog.okala.com

عنوان حلوا ,آرد ,شربت ,می‌کنیم ,حلوای ,تهیه ,اضافه می‌کنیم ,از آرد ,را به ,آرد را ,زمانی که ,حلوا اضافه می‌کنیممنبع

غذای ماه محرم

صفر تا صد تهیه فلافل آبودانی

طرز تهیه انواع حلوا به روشی آسان و خاص

طرز تهیه شله زرد مجلسی و تزیین آن

طرز تهیه مرحله به مرحله حلیم افطاری خوشمزه و کشدار

ولنتاین 2019

انار شب یلدا را از کجا بخریم؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تلگرافر خرید و فروش پوستر دیواری سه بعدی خدمات ترجمه رسمی Anahi10oi7ir web خبر فرافایل22 فروشگاه خرید اینترنتی آیسونا 2020 خرید تردمیل باشگاهی ارزان اینجا همه چی هست تولید کننده نایلون شیرینگ عمده