اطمینان از پخته­ شدن کیک:

برای اطمینان از پخته­ شدن کیک، به سطح آن دقت کنید. در بسیاری از اوقات، لبه‌­های کیک کمی پف می­‌کند و شاید طلایی کم­رنگ هم بشود. (چیز­کیک نباید طلایی-­قهوه‌­ای شود). رویه­‌ی کیک باید مات باشد، نه براق و وقتی به اطراف آن ضربه می­‌زنید، مایه باید کمی بلرزد، اما جا­به‌­جا نشود. چون مرکز کیک نرم­تر از لبه­‌هاست، پف خفیفی در حین پخت خواهد داشت که پس از خنک­ شدن، خوابیده و سفت می‌شود. ترک­‌های احتمالی، بعد از خنک­شدن کیک کوچک­تر می‌­شوند. پس از خارج­ کردن کیک از فر، لبه­‌های آن را به کمک کارد کره و بادقت، از دیواره­‌ی قالب جدا کنید. با این عمل، کیک پس از خنک­ شدن به دیواره­‌ی قالب نمی­‌چسبد.

مقابله با ترک چیز­کیک:

رویه­‌ی کیک را با لایه­‌ی نازکی از خمیر ترش بپوشانید. این کار به غلظت بیشتر چیز­کیک کمک می­‌کند و نقص‌­های ظاهری موجود بر روی کیک را می­‌پوشاند.

خنک­ کردن چیز­کیک:

برای خنک ­کردن چیز­کیک، آن را از فر درآورید یا پس از خاموش­ شدن فر، همچنان در آن اجازه دهید بماند و در فر را تا نیمه باز کنید. ابتدا کیک را در دمای اتاق خنک کنید و سپس برای حداقل 3 تا 4  ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید، پس از آن آماده­‌ی سرو است.

برش­ زدن چیز­کیک:

برش ­زدن چیز­کیک معمولا با کمی ریخت و پاش همراه است و با توجه به چسبندگی بافت این کیک، احتمال چسبیدن آن به کارد وجود دارد. پس برش­ زدن، چندان هم آسان نخواهد بود.

 

چیز کیک

  • یک راه ­حل، فرو­کردن تیغه­‌ی کارد، بعد از هر برش در آب داغ است. سپس کارد را تکان دهید تا قطرات آب از آن بریزد (کارد را خشک نکنید) و کیک را برش بزنید. حرارت و رطوبت تیغه­‌ی کارد، به صاف و تمیز بر­ش خوردن کیک کمک می­‌کند. پس از هر دو برش، مجددا تیغه­‌ی کارد را در آب داغ فرو کنید تا کارد تمیز بماند و برش­‌ها منظم شود. اما روش جالبی برای بریدن کیک در مهمانی­‌ها نیست.
  • به­‌جای این کار، بهتر است از دو عدد کارد، یکی برای برش ­زدن و دیگری برای پاک­ کردن مواد چسبیده به کارد اول پس از هر برش، استفاده کنید. این روش برای برش­ زدن چیز­کیک در جمع بهتراست.
  • یکی دیگر از راهکارهای مناسب برای منظم بریدن چیز­کیک، استفاده از نخ­‌دندان یا هر نخ محکم است. تکه­‌ای از نخ­ دندان را با طول کمی بلند­تر از قطر کیک، دور انگشتان هر دو دست خود بپیچید و از دو طرف محکم بکشید. سپس در وسط کیک فرود بیاورید. حالا یک سر نخ را آزاد کنید و با دست دیگر آن را از داخل کیک بیرون بکشید. این کار را چندین مرتبه و تا برش­ خوردن تمام سطح کیک، تکرار کنید.

قالب مناسب برای پخت چیز­کیک:

قالب کمر­بندی، مناسب­ترین نوع برای پختن چیز­کیک است. این قالب­‌ها، قالب­‌هایی ابتکاری و بسیار هوشمندانه هستند. کیک در قالب می‌‌پزد و برای درآوردن آن، دیگر نیازی به وارونه کردن قالب نیست. فقط دیواره­‌ی قالب را (به کمک سگک روی دیواره) جدا می­‌کنید و با کیکی زیبا، خوشمزه و آماده­‌ی سرو، روبه­ رو می­‌شوید. متداول­ترین اندازه­‌ها، 20، 23 و 25 سانتی­متری است. هنگام خرید قالب کمر­بندی، از کیپ شدن کامل کف قالب و استحکام سگک دیواره مطمئن شوید. باز شدن سگک و جدا­ شدن کف حامل کیک از دیواره، درست هنگام گذاشتن داخل فر، تجربه­‌ی تلخی خواهد بود. از آن بدتر زمانی است که کیک آماده و پخته را برای سرد ­شدن به سمت توری فی می‌برید.

منبع : وبلاگ اوکالا


عنوان کیک ,قالب ,چیز­کیک ,پس ,شدن ,کارد ,پس از ,کیک را ,آن را ,از هر ,از آنمنبع

غذای ماه محرم

صفر تا صد تهیه فلافل آبودانی

طرز تهیه انواع حلوا به روشی آسان و خاص

طرز تهیه شله زرد مجلسی و تزیین آن

طرز تهیه مرحله به مرحله حلیم افطاری خوشمزه و کشدار

ولنتاین 2019

انار شب یلدا را از کجا بخریم؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای محتاج عشق همه چی موجوده گل سنگ مجله علمی آموزشی گلدآموز 20charge شرکت پاتریکس 09371414171 | 09198500180 دانلود آهنگ جدید دانلود اهنگ جدید emohtava سئو آموز